Durant: Propustili smo dosta dobrih šansi
Foto: EPA

Oklahoma gubi od Memphisa u seriji

Durant: Propustili smo dosta dobrih šansi

Edmir Škorić

Iako su u doigravanje ušli kao favoriti, košarkaši Oklahoma Thunder Cityja nalaze se u velikim problemima već u prvoj rundi.

Naime, Kevin Durant i društvo gube 2:1 od Memphis Grizzliesa, koji su napravili break, a prvu domaću utakmicu dobili su sinoć nakon produžetka rezultatom 98:95. 

"Propustili smo dosta dobrih šansi za koš, neke otvorene šuteve za tri, neka polaganja...", rekao je Durant, koji je sinoć ubacio 30 poena uz šut iz igre 10-27. 

Četvrti meč igra se u Memphisu i to u noći sa subote na nedjelju. Dobiju li Grizzliesi, bit će na korak od prolaska u drugu rundu doigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.