Durant se neće rukovati sa Westbrookom, a objasnio i razlog

Jednostavno objašnjenje

Durant se neće rukovati sa Westbrookom, a objasnio i razlog

Ljubitelji NBA lige moći će da uživaju u noći sa četvrtka na petak jer se igra veliki derbi između Oklahome i Golden Statea.

U centru pažnje bit će Kevin Durant kojem će ovo biti prvi meč protiv bivšeg kluba nakon što je prošlog ljeta prešao u Golden State.

Durant je rekao da se večeras neće rukovati sa Russellom Westbrookom s kojim je nekada činio sjajan tandem, a razlog je veoma jednostavan.

"Nikada se ne rukujem. To je nešto što nikada ne radim prije meča. Samo razmišljam o igri na terenu. Poslije meča, to je druga stvar", rekao je Durant i dodao:

"Ne zanima me šta pričaju navijači Oklahome i mediji, ili ko god. Naš odnos prolazi kroz teške trenutke u ovom momentu, ali na kraju dana mi smo braća".

Podsjetimo da se večerašnji meč između ove dvije ekipe igra u 3.30 sati iza ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi