Duško Ivanović ostaje na klupi Baskonie i u sezoni 2020/21

U klubu zadovoljni s crnogorskim stručnjakom

Duško Ivanović ostaje na klupi Baskonie i u sezoni 2020/21

Duško Ivanović ostat će na klupi španjolskog Euroligaša Baskonie i u narednoj sezoni, objavio je "El Coreo".

Po treći put na klupu tima iz Vitorie Crnogorac se vratio u decembru prošle godine kada je zamijenio hrvatskog trenera Velimira Perasovića.

Kako je "El Coreo" naveo u Baskoniji nisu htjeli ništa komplicirati ni rizikovati usljed novonastale situacije s koronavirusom te su Ivanoviću ponudili suradnju i za predstojeću sezonu. Pod bivšim izbornikom Bosne i Hercegovine Baski su u Euroligi ostvarili omjer 6-7, dok je u ACB ligi njegov omjer pobjeda i poraza 5-4. 

U prošlosti je nekadašnji sjajni strijelac Jugoplastike ovaj klub vodio u razdobljima od 2000-2005 i 2008-2012. Osvojio je dva naslova prvaka Španjolske te tri Kupa Kralja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi