Dwight Howard na korak od Netsa

Konačna potvrda trejda u toku dana

Dwight Howard na korak od Netsa

M. Šljivak

Brooklyn Netsi će naredne sezone u NBA ligi imati strašan tim. Centar Orlanda Dwight Howard nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Netsima, a prema izvorima iz NBA lige, konačan dogovor će biti postignut do kraja dana.

U velikom trejdu  učestvuju još i Cleveland Cavaliersi koji će od Netsa dobiti Krisa Humphriesa i dodatne draft izbore. Put Orlanda će za popularnog Supermana ići centar Brook Lopez, te mnogobrojni pikovi prve i druge runde drafta narednih godina.

Netsi bi potpisom Howarda oformili strašnu ekipu u kojoj bi pored Howarda igrali Deron Williams, Joe Johnson, te naš Mirza Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.