Da se naježiš: Džanan Musa je danas doživio scene kakve se dešavaju samo jednom u životu

Velike ovacije u Lugu

Da se naježiš: Džanan Musa je danas doživio scene kakve se dešavaju samo jednom u životu

M. Šljivak

Džanan Musa s Real Madridom gostuje u Lugu kod ekipe Breogana. Bh. košarkaš je u ovom gradu apsolutni kralj i navijači Breogana su mu priredili nezaboravan doček.

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa je karijeru oživio u španskom gradiću Lugo nastupajući za ekipu Breogana.

Igrao je Džanan čudesnu sezonu 2021/2022. Uništavao je rivale u dresu ovog tima i na kraju sezone je proglašen najkorisnijim igračem ACB lige, kao i najboljim strijelcem.

Musa je postao ikona u Lugu. Ne zaboravljaju navijači ovog malog tima sve što je učinio za njih i to uvijek pokažu kada se vrati s Realom.

Tako je bilo i danas. Džanan je dočekan kao istinski kralj. Apsolutno svi su ustali na noge na tribinama, skandirali su njegovo ime, a zatim i riječ MVP.

Oglasi

S tribina je od jedne mlade navijačice bh. košarkaš dobio i zanimljivu poruku.

"Musa. Ja sam tvoj najveći fan. Ti si najbolji košarkaš na svijetu. Sjećaš li se svog obećanja u Madridu?", pisalo je na transparentu.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Džanan Musa ove sezone igra zaista odlično u dresu Real Madrida. U januaru je proglašen najkorisnijim igračem Eurolige, a ove sezone u ACB ligi prosječno ubacuje 13.7 poena po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi