Džanan Musa na originalan način ponovo iskazao podršku Jusufu Nurkiću

Podržali ga i Netsi

Džanan Musa na originalan način ponovo iskazao podršku Jusufu Nurkiću

Admin Čaušević

U namjeri da podrži reprezentativnog kolegu Jusufa Nurkića, Džanan Musa se u trening kampu Brooklyn Netsa pojavio u majici s likom košarkaša Portland Trail Blazersa. 

Nurkić je ove sedmice slomio obje pokoljenične kosti lijeve noge te ga nakon uspješne operacije očekuje višemjesečna pauza.

Musa je je bio jedan od prvih košarkaša koji su podržali Nurkića, međutim da mu je zaista stalo do svog kolege pokazao je to i danas poslavši snažnu poruku podrške centru Trail Blazersa.

Musinu fotografiju u majici s Nurkićevim likom su objavili Netsi na svom Twitter profilu koji su na taj način također poželjeli brz oporavak bh. reprezentativcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi