Džanan Musa inkasirao dva miliona dolara od Detroit Pistonsa
Foto - EPA

Isplata zbog otkaza

Džanan Musa inkasirao dva miliona dolara od Detroit Pistonsa

M. Šljivak

Džanan Musa otpušten je jučer od strane Detroit Pistonsa.

Rukovodstvo tima iz Detroita odlučilo je da Musi uruči otkaz dva dana pred početak nove NBA sezone i bh. košarkaš je postao slobodan igrač.

Musa će naravno naplatiti otkaz. Pistonsi će mu isplatiti dva miliona dolara za otkazivanje ugovora, pa je bh. košarkaš dobro naplatio jednomjesečni boravak u Detroitu.

Musa je dakle sada na listi otpuštenih. Ako ga nijedna ekipa ne potpiše do sutra uslijedit će vjerovatni povratak u Evropu, ali i gubitak poprilične količine novca jer su ugovori u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta mnogo jači u odnosu na one evropske.

Sigurno da Musa neće imati problema u pronalasku tima na Starom konetinentu. Brigu o njegovoj karijeri vodi čuveni menadžer Miško Ražnatović i vidjet ćemo šta će se desiti sa Džananom u narednim danima.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ne daj se Džani, vjeruj u sebe.
12 0
Mowzilla
Mozda je bolje ovako, taman ce ga neka solidna ekipa izbrusiti dok jos malo sazrije, a Bosnicu ce biti na dohvat ruke.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti