Džanan Musa prošao bez teže povrede

Zglob je na svu sreću u redu

Džanan Musa prošao bez teže povrede

Midhat Šljivak

Džanan Musa povrijedio se na utakmici reprezentacije Bosne i Hercegovine i Češke.

Bh. košarkaš je nakon utakmice završio u bolnici gdje je izvršio preglede koji nisu ukazali na težu povredu zgloba, a dodatne preglede Musa je obavio po povratku u New York.

Džanan je pod stalnim nadzorom ljekara Brooklyn Netsa. Obavio je sve preglede i srećom nema teže povrede, ali će o njegovom statusu tim odlučiti nakon što stignu konačni rezultati pregleda, jer se ne želi ništa prepustiti slučaju.

"Džanan Musa je obavio detaljne preglede i njegov status će biti uskoro određen. Njegova povreda nije ozbiljna kao što se pričalo", rekao je generalni menadžer Netsa Sean Marks.

Musa je također najavio kako će biti spreman za predsezonu. Duže pauze srećom neće biti i kako je sve u prvi mah izgledalo, na kraju je itekako dobro završilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi