Džanan Musa u posebnom dresu
Mladi bh. košarkaš je za sada nastupio u dvije NBA utakmice. U svakoj je upisao dva poena, pa mu je tako za sada prosjek dva poena po meču (Foto: Nets)

Posebno izdanje u čast slavnog repera

Džanan Musa u posebnom dresu

Midhat Šljivak

Džanan Musa ne dobija previše vremena za igru na početku NBA sezone u dresu Brooklyn Netsa.

Dosad je mladi bh. košarkaš šansu dobijao u riješenim utakmicama, a ako nastavi dobijati šansu, uskoro ćemo ga vidjeti u posebnom dresu.

Nike je za Netse spremio njihov "City Edition" dres kao i za ostale NBA timove sa kojima odaje čast određenoj osobi.

Tim iz Brooklyna se odlučio sjetiti legendarnog repera Notoriousa B.I.G-a koji je ubijen u martu 1997. godine.

Na dresovima će se naći takozvani Coogi-style kojeg je kroz modnu liniju 90-ih godina upravo predstavio popularni Biggie.

Također, i ostale NBA ekipe će dobiti svoj dres, pa će tako Minnesota Timberwolvesi nositi dres u čast legendarnog muzičara Princea, a LA Lakersi će odati priznanje Magicu Johnsonu.

Top Komentari

ELmo Nihad Okanovic
Hahah kao Musa zna ko je Biggie. Daj mu stavi Halida brate. Nije se ni rodio kad se rat vodio izmedju EAST AND WEST SIDE. Big Papa RIP.
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije