Dženan Rahimić otišao iz Zagreba

Mravi zatvorili roster

Dženan Rahimić otišao iz Zagreba

Nekadašnji igrač KK Bosna ASA BH Telecom, Dženan Rahimić napustio je redove Zagreba CO. Rahimić je posljednji od tri igrača kojima je uručen raskid ugovora sa ambicioznim NLB ligašem iz Trnskog.

Nakon što je u proteklih mjesec dana Zagreb uspio sporazumno razrješiti ugovorne obveze kluba s Lukom Drezgom i Vedranom Morovićem, na isti način riješen je i status veterana Dženana Rahimića.

Rahimić je nakon odlaska iz sarajevske Bosne gdje je igrao zapaženu ulogu i, iako možda ne i najatraktivniji, bio jedan od najučinkovitijih igrača bordo tima otišao u Zagreb gdje se nije mnogo naigrao. U prosjeku je igrao tek nešto više od 7 minuta uz 3,5 poena i 2 skoka po susretu.

Prema neslužbenim informacijama, Rahimić će svoju igračku karijeru nastaviti u Šibeniku gdje je i započeo nakon što je '95. napustio ratni Mostar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti