Dženan Rahimić ponovo u Bosni!

Dženan Rahimić ponovo u Bosni!

KK Bosna će u narednu sezonu domaćeg prvenstva ući znatno jači. Naime, uprava Studenata je postigla usmeni dogovor s bivšim članom ovog kluba Dženanom Rahimićem koji bi se klubu trebao priključiti tokom naredne sedmice.

Odlaskom iskusnog Aleksandra Damjanovića u Švedsku ukazala se potreba za dovođenjem jednog iskusnog igrača koji bi pomogao mladom timu u stvaranju. Izbor je pao na provjereno ime koje se dokazalo na domaćoj i evropskoj sceni.

36-godišnji centar je u karijeri nosio dresove Zrinjskog, Šibenika, Zrinjevca, Braunschweiga, Reggio Calabrije, Bressea, Olimpije, Pau Ortheza, Tuborga, Bosne i Zagreba. Prije dvije godine je bio član Bosnine šampionske generacije.

"S Rahimićem smo se dogovorili za pet minuta. Ugovor još nismo ptpisali, ali smo postigli usmeni dogovor. Formalnosti oko potpisa ugovora ćemo riješiti nakon povratka iz Nancyja. Rahimić je igrač kakvog smo tražili kako bi zamijenio Acu Damjanovića i zadovoljni smo što se vraća u naš klub", potvrdio je za SportSport.ba direktor Bosne Admir Bukva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije