Džidić objavio širi spisak

Evropsko prvenstvo A divizije će se održati u Latviji

Džidić objavio širi spisak

S. Mlaćo

Selektor muške U18 reprezentacije Bosne i Hercegovine Boris Džidić objavio je širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo A divizije koje će se od 28.07. do 05.08.2018. godine održati u Latviji.

Na spisku selektora Borisa Džidića nalaze se sljedeća 24 imena:

Begić Hamza (Gen), Biberović Tarik (Spars), Bošnjak Marko (Široki), Dedajić Haris (Sloboda),
Džajić Dragan (Ljubuški), Đaković Nikola (Dynamic,Srbija), Hrštić Armin (Maribor,Slovenija),
Ilić Vojin (Spars), Islamović Alija (Koš), Kamenjaš Kenan (Spars), Kamerić Abdulah (ALBA,Njemačka), Korman Edis (Zadar,Hrvatska), Mašić Ali (Gen), Matković Karlo (Cedevita,Hrvatska), Mehić Amar (Mega Bemex,Srbija), Nešković Dušan (Partizan,Srbija), Omerović Nedim (Sloboda), Radak Deni (Spars), Ramljak Josip (Posušje), Soldo Robert (Zrinjski), Subašić Armin (Sloboda), Šehić Jusuf (3D basketball ,Kanada), Tabak Patrik (Podčetrtek, Slovenija), Vuković Luka (Igokea)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi