Džikić: Čestitam Širokom na hrabrosti
Trener Krke Aleksandar Džikić smatra da se na Pecari nijedna ekipa neće prošetati

Široki poražen od Krke

Džikić: Čestitam Širokom na hrabrosti

Momčad Široki TT Kabeli nije dobro otvorila ovosezonsku NLB ligu, sinoć su na Pecari poraženi od Krke iz Novog mesta rezultatom 62:72.

S Pecare su i uoči sezone najavljivali da će biti jako teško jer imaju mladu i neiskusnu momčad, te dosta igrača koji se tek prvi put susreću se NLB ligom.

U jučerašnjoj utakmici, protiv dosta iskusne ekipe Krke, to se i vidjelo. Momčad Ivana Velića na trenutak djeluje dobro, a onda izgubi par bitnih lopti i ne iskoristi napade za preokret rezultata, što je istaknuo i trener Širokog nakon utakmice.

„Čestitam Krki na zasluženoj pobjedi. Mi smo u ovoj utakmici odigrali kao i u pripremama, odigramo dobro 5-6 minuta pa onda gostima predamo tri lopte u ruke, kad dođemo u egal mi popustimo. Za neke igrače ovo je jednostavno prejaka liga, nedostaje nam iskusnijih igrača.“

Trener gostiju Aleksandar Džikić je istakao da je momčad Širokog mlada, da je uistinu hrabrost s takvom mladom ekipom nastupiti i toliko minutaže mladim igračima dati.

„Čestitam Širokom na hrabrosti da se okrene mladim igračima. U ovoj, za njih važnoj utakmici, moj kolega Velić je dao više od 50 minuta igre mladima što je hrabro. Mi smo se teže nosili s mladima, ali prevagnulo je iskustvo. Neće se ovdje puno ekipa prošetati.“, rekao je trener Krke nakon utakmice.

U sljedećem kolu momčad Širokog putuje u goste Ciboni, dok ekipa Krke dočekuje Cedevitu, utakmice su na rasporedu u utorak i srijedu (12. i 13.listopada).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.