Džinić iz Jedinstva u Željezničar
Jedinstvo u narednu sezonu ulazi oslabljeno

Džinić iz Jedinstva u Željezničar

Emir Dindić

Poslije Aldijane Iriškić koja je napustila ŽKK Jedinstvo, još jedna igračica odlučila je da promjeni sredinu. Riječ je o mladoj i vrlo talentovanoj košarkašici Marini Džinić, juniorskoj i seniorskoj reprezentativki BiH koja je pojačala redove prvaka naše zemlje ekipu sarajevskog Željezničara.

Marina Džinić je prošle sezone bila jedna od glavnih poluga Jedinstva gdje je sa 10,5 poena po utakmici i 7 skokova bila jedna od najačih karika. Svojim igrama i zalaganjem na terenu značajno doprinjela da Jedinstvo uđe Ligu za prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.