Džinić je još član tuzlanskog Jedinstva?

Iako trenira sa Željezničarom

Džinić je još član tuzlanskog Jedinstva?

Emir Dindić

Perspektivna reprezentativka BiH, Marina Džinić, još uvijek nije postala član sarajevskih Plavih, budući da iz tuzlanskog kluba tvrde da imaju njen važeći ugovor.

Nakon što je bilo gotovo sve riješeno i dogovoreno da Marina Đžinić, bivša košarkašica Jedinstva, pređe u Željezničar , ipak negdje je, očito, "zapelo" i to na relaciji dva pomenuta kluba.

Iz tuzlanskog kluba kažu da imaju važeći ugovor sa Marinom Đžinić, dok to iz Sarajeva uporno negiraju, tvrdeći kako ne postoji nikakv ugovor, a prema tome i nikakav problem da pređe u redove sarajevskih "plavih" sa kojima se nalazi na pripremama.

Kako će se završiti ova trakavica oko mlade i perspektivne  reprezentativke BiH ostaje da se vidi u narednim danima jer i jedna i druga strana ne popuštaju. sada je na redu Arbitražna komisija košarkaškog saveza BiH da se oglasi povodom ovog slučaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije