Edin Bavčić potpisuje za Sparse

Kako saznaje SportSport.ba

Edin Bavčić potpisuje za Sparse

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i trenutni igrač grčkog prvoligaša KAOD-a Edin Bavčić potpisaće u narednim danima za sarajevsku ekipu Sparsa koja nastupa u A1 ligi, saznaje SportSport.ba.

Ovu informaciju je za naš portal potvrdio predsjednik Sparsa Nihad Selimović, koji je rekao da dogovor postoji, te ukoliko se KAOD ne plasira u Play off grčkog prvenstva, što je veoma izvjesno, Bavčić će postati novi igrač sarajevskog tima.

Sparsi su već svoj tim pojačali sa Glišovićem, Vukotićem, Tuljkovićem, dok je blizu potpisa i centar zeničkog Čelika Mirza Hrnčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.