Ekipa našeg portala na NBA parketima

SportSport.ba u Philips Areni

Ekipa našeg portala na NBA parketima

Ekipa portala SportSport.ba iskoristila je posjetu SAD-u da pogleda i jednu utakmicu NBA lige.

U Phillips Areni u Atlanti domaćoj ekipi Hawksa gostovala je ekipa Charlotte Bobcatsa, čiji je predsjednik legendarni Michael Jordan. Iako domaći navijači nisu imali razloga za slavlje, jer su njihovi Hawksi poraženi rezultatom 88:86, mi smo imali razloga za slavlje, jer smo prisustvovali istinskom spektaklu.

Iako se NBA utakmice u Atlanti ne mogu porediti sa utakmicama u Los Angelesu, Bostonu, Philadelphiji, New Yorku ili Dallasu, ipak smo imali priliku vidjeti na licu mjesta kakav je zaista spektakl NBA liga.

Uzbudljivosti nije nedostajalo. Pobjedu je Bobcatsima donio Stephen Jackson, bivši igrač Atlante, sa zvukom sirene. Voljeli bi da smo umjesto Charlottea imali priliku gledati Lakerse, Boston ili neku drugu slavnu NBA momčad, ali ni ovako nije bilo loše.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.