Ekpe Udoh ponovo u Euroligi?

Nigerijac najavio povratak u Evropu

Ekpe Udoh ponovo u Euroligi?

Bivši osvajač Eurolige s Fenerbahceom, te MVP Final Foura, nigerijski košarkaš Ekpe Udoh mogao bi se vratiti na evropsko tlo.

Naime, Nigerijac koji također ima i američki pasoš na svom je instagram profilu objavio zanimljiv "story" u vidu kolaža slika u dresu Fenera na koje je stavio natpis "vrijeme je za povratak, u ovaj ili neki drugi evropski tim". 

Udoh je u dvije sezone koliko je nastupao za turskog giganta ostavio veliki trag. Godine 2016 je bio članom druge idealne petorke Eurolige dok se godinu kasnije izborio za prvih pet. Nakon što je pomogao Fenerbahceu da se domogne prve euroligaške titule u klupskoj povijesti otišao je preko Velike bare i dvije godine nastupao za Utah Jazz dok je posljednji klub za koji je igrao kineski Beijing Ducks. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi