Emir Sulejmanović: Uživat ćemo u ovom trenutku, ponosan sam
Foto - Screenshot

Bh. košarkaš nakon Latvije

Emir Sulejmanović: Uživat ćemo u ovom trenutku, ponosan sam

Midhat Šljivak

Emir Sulejmanović odigrao je zaista odlične utakmice u ovom prozoru i bio je jedan od ključnih igrača za plasman selekcije BiH na Evropsko prvenstvo.

Emir je istakao veliko zadovoljstvo činjenicom da je bh. selekcija na Eurobasketu.

"Nije lako odigrati dvije utakmice u ovakvom ritmu. Uradili smo sjajan posao, nismo imali navijače, pa smo mi navijali i bodrili jedni druge. Ponosan sam na moje saigrače i ovo je veliko dostigunuće za nas. Niko nije vjerovao da ćemo uspjeti, ali pokazali smo da je sve moguće posebno kada niko ne vjeruje u vas", rekao je Emir i dodao je:

"Ponosan sam na sve. Uživat ćemo u ovom trenutku i pokušati što bolje predstaviti BiH na Evropskom prvenstvu".

Top Komentari

dinass
Da su bili navijaci samo bi igrali losije, bio sam utakmici protiv Finske i panika se sa tribina prenijela na teren i bilo je gotovo
9 0
BlueBoys
Mi smo mi smo mi smo neka smo....:)
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi