Emotivni doček u TD Gardenu za Garnetta i Piercea

Nisu zaboravljeni u Bostonu

Emotivni doček u TD Gardenu za Garnetta i Piercea

Brooklyn Netsi našeg Mirze Teletovića slavili su tijesnu pobjedu 85:79 protiv Boston Celticsa, a za dvojicu košarkaša Mrežica povratak u Boston bio je itekako emotivan. 

Publika u TD Gardenu nije zaboravila nekadašnje zvijezde Kelta Kevina Garnetta i Paula Piercea, dvojac koji je ekipu Bostona 2008. godine predvodio do NBA naslova. 

Fanovi Bostona obojicu je bivših igrača pozdravili su velikim ovacijama prilikom izlaska na parket na samom početku utakmice, skandirajući njihova imena, a svaki od njih na kraju je postigao tek po 6 koševa.

Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.