Erceg na meti Partizana

Erceg na meti Partizana

Partizan je zainteresovan za dovođenje Zorana Ercega iz redova Olympiakosa, ali je put do njegovog dolaska u dres crno-bijelih veoma dug, pišu Večernje novosti.

"Erceg je odličan košarkaš, igra na poziciji koja nam je upražnjena i sigurno da smo zainteresovani. Međutim, u ovom trenutku su male šanse da ga angažujemo. Zapravo, čekamo da vidimo kakav će biti njegov status", rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Todorić je demantovao pisanja srbijanskih medija da će umjesto Aleksandra Rašića stići američki bek Dewarrick Spencer, ali je istakao kako je sigurno da će Rašić napustiti redove prvaka Srbije i NLB lige.

"Popunjeni smo na spoljnim pozicijama. Rašiću ne možemo da obezbijedimo veću minutažu i zato smo mu dali odriješene ruke u izboru nove sredine", rekao je Todorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.