Erjavec: Svi očekuju pad Igokee, ali ...

Igosi gostuju u Splitu

Erjavec: Svi očekuju pad Igokee, ali ...

Adnan Beganović

U okviru 17. kola Regionalne lige košarkaši Igokee će u Splitu snage odmjeriti sa istoimenom domaćom ekipom. Split Igose dočekuje na krilima pobjeda nas Olimpijom i Cedevitom, a trener ove momčadi Mladen Erjavec ima samo riječi hvale za bosanskohercegovačkog predstavnika.

"Igokea ima osam-devet podjednakih igrača koji pružaju sjajne partije. Puno trče i zabijaju puno laganih poena iz tranzicije", Sportnet prenosi izjavu Mladena Erjavca.
 
"Kompletna su ekipa i njihov rezultat me nije iznenadio, Nisam mislio da će biti prvi, ali u borbi za Final Four svakako. Svi čekaju da padnu, ali oni igraju sve bolje", zaključio je trener Splita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.