ESPN sutra objavljuje novi Lebronov klub

ESPN sutra objavljuje novi Lebronov klub

Čini se da se saga oko novog kluba jednog od najboljih košarkaša današnjice, konačno privodi kraju.

Naime, američki ESPN sutra će u večernjim satima po američkom vremenu, ekskluzivno objaviti ime novog kluba Lebrona Jamesa.

Navodno su Jamesovi menadžeri dogovorili ''posao'' u kojem će, zauzvat, ESPN pružati usluge oglašavanja agenciji koja zastupa dosadašnjeg igrača Cleveland Cavaliersa.

Kako stvari stoje, James će u narednim sezonama vjerovatno nastupati za New Jersey, Chicago ili za svoj dosadašnji klub. U posao se, navodno, uključio i Toronto koji evidentno ostaje bez svoje prve zvijezde Chrisa Bosha.

Prema najavama, i Dwayne Wade bi sutra trebao objaviti ime svog novog kluba. Po svemu sudeći, četvrtak će biti vrlo interesantan dan kada je NBA liga u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.