Fantastična partija George u pobjedi Oklahome, Dončić solidan, igrao i Musa
Osim Nurkića, večeras je od bh. košarkaša šansu za igru dobio i Džanan Musa koji je na parketu proveo tri minute.

NBA liga

Fantastična partija George u pobjedi Oklahome, Dončić solidan, igrao i Musa

Oklahoma City je večeras na svom parketu došla do pobjede protiv New York Knicksa sa 128:103, a briljirao je Paul George.

On je bio najbolji pojedinac susreta te je za 28 minuta na parketu ubacio 35 koševa uz pet asistencija i sedam skokova. S druge strane, Hardaway je imao 20, a Kanter 19 poena.

Košarkaši Dallas Mavericksa su nastavili sa dobrim partijama u posljednje vrijeme pa su sada pobijedili i Utah Jazz i to sa gotovo nestvarnih 50 poena razlike (118:68). Na ovoj utakmici se nijedan košarkaš nije posebno istakao, a izdvojit ćemo solidne partije Barnesa koji je ubacio 19 poena i Dončića koji je imao 13 uz dvije asistencije i šest skokova.

Detroit Pistonsi su napravili iznenađenje te su slavili u gostima protiv Toronto Raptorsa koji igraju vrlo slabo u posljednje vrijeme pa su upisali i drugi vezani poraz. Pistonse je do pobjede vodio sjajni Blake Griffin sa 30 poena uz 12 skokova, dok je kod Toronta Leonard imao 26.

Osim Jusufa Nurkića, priliku za igru od bh. igrača u NBA ligi večeras je dobio i Džanan Musa, a trener Brooklyn Netsa mu je povjerio tri minute. Za to vrijeme je Musa u porazu svog tima od Miamija (107:120) upisao jedan skok. Iz igre je šutirao 0 od 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi