Felipe Reyes do kraja karijere u Real Madridu

Španac ostaje do kraja karijere u Madridu

Felipe Reyes do kraja karijere u Real Madridu

Felipe Reyes čovjek koji je 2004. godine iz najvećeg rivala Estudiantesa stigao u Real Madrid završit će karijeru u ovom klubu. 

Reyes je sa Madriđanima dogovorio produženje ugovora za dvije godine i ostat će u klubu čiji dres nosi već devet sezona. Reyes je sa Real Madridom dva puta bio prvak Španije, a dva puta je sa Madriđanima osvojio i Kup kralja. 

 

Ove sezone Reyes je u Euroligi na prosjeku od 8.3 poena uz pet skokova. U prvenstvu Španije za prosječno 19 minuta na parketu Reyes je bilježio deset poena i 5.5 skokova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.