Fener s mukom savladao Bayern
Nihad Đedović i njegov Bayern odlično su se držali u Istanbulu, ali Datome i društvo nisu dozvolili iznenađenje.

Odličan otpor pružio je tim iz Bavarske

Fener s mukom savladao Bayern

Europski doprvak Fenerbahce slavio je večeras tešku pobjedu protiv njemačkog prvaka Bayerna koji je večeras pružio odličnu partiju, ali ipak ostao poražen. Dobili su Turci ovaj susret 89:84 dosta teže od očekivanog jer je njemački tim bio jako raspoložen za igru.

Odlično su njemački košarkaši stajali na terenu protiv velikog favorita Fenerbahcea, čak su u završnici uspjeli i povesti no preiskusna momčad Željka Obradovića privela je ovu utakmicu kraju neokrznuta.

Sjajni Luigi Datome pogađao je kad je najviše trebalo a na kraju se zaustavio na 19 koševa. Vesely je dodao 16, a po 10 su dodali Gudurić i Lauvergne. Booker s 15 i Lučić 13 najbolji kod Bayerna, Jović je dodao 12, Koponen 11 poena. Nihad Đedović odigrao je solidnu partiju postigavši 9 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi