Fenomenalni Teodosić vodio CSKA do pobjede

Odigrao simultanku u trijumfu nad Unicajom (95:85)

Fenomenalni Teodosić vodio CSKA do pobjede

Miloš Teodosić bio je glavna violina svog CSKA na susretu protiv Unicaje. Reprezentativac Srbije postigao je 27 poena i upisao deset asistencija u pobjedi svog kluba rezultatom 95:85

CSKA je od starta preuzela vodstvo koje je na poluvremenu iznosilo trinaest razlike. Iako se činio lagan posao za CSKA, Unicaja je u drugom poluvremenu zaigrala dosta ozbiljnije i uspjela do posljednje dionice smanjiti prednost na šest razlike. Za nešto više nije bilo snage, pa je CSKA do kraja došao do dvocifrene prednosti i nove pobjede.

Osim već pomenutog Teodosića, sjajni su bili Weems i Fridzon sa po šesnaest poena. Skoro polovinu poena su kod gostiju postigli Granger i Kuzminskas, obojica po dvadeset.

Euroliga:
CSKA - Unicaja 95:85 (29:21, 23:18, 20:27, 23:19)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti