FIBA objavila domaćine posljednjih prozora kvalifikacija za EP: BiH u februaru u Latviji
Naši košarkaši igrat će u Latviji

Naša selekcija potpuno će rasterećeno igrati u Rigi

FIBA objavila domaćine posljednjih prozora kvalifikacija za EP: BiH u februaru u Latviji

Krovna kuća svjetske košarke FIBA danas je objavila lokacije na kojoj će se odigrati završni prozor kvalifikacija za Eurobasket.

Utakmice koje će se igrati u februaru bit će održane na 8 lokacija, a napši reprezentativci će kvalifikacije okončati u latvijskoj Rigi. 

Tako će se utakmice grupe A igrati u poljskim Gliwicama, grupe B u ruskom Permu, grupe C u litvanskom Vilniusu, grupe D opet u Turskoj, u Ankari, grupe E u gruzijskom Tbilisiju, grupe F u ukrajinskom Kyievu te grupe G u Podgorici. Podsjetimo, pobjedama protiv Bugarske i Latvije u Sarajevu naša je selekcija osigurala nastup na Eurobasketu pa će ove utakmici u Latviji našem izborniku možda poslužiti da u dresu reprezentacije oproba neke momke koji se nalaze na rubu poziva, pa će prozor u Rigi biti idealna pozornica za njih. 

Top Komentari

Jakako
Ma pustite to više "da se proba" Ugrivaj najbolji tim i gotovo! Kad neko fali Lahko ga je nadomjestiti kad imaš uigran tim.
3 0
xavi26
da se OPROBA !?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi