Floyd Mayweather Jr. želi kupiti Clipperse

Skuplja prijatelje milijardere

Floyd Mayweather Jr. želi kupiti Clipperse

Priča Donalda Sterlinga, predsjednika Clippersa od 1981. godine došla je do kraja zahvaljujući samo njemu. Nakon snimljenih rasističkih izjava, vodstvo NBA je odlučilo kazniti gazdu sa 2.5 miliona dolara, ali krajnji cilj je izbacivanje za sva vremena iz NBA lige.

Vrlo brzo su se pojavili oni koji su spremni kupiti Clipperse, između ostalog kandidaturu je istakao Floyd Mayweather Jr, velika bokserska zvijezda.

" Pozvao sam svog savjetnika Ala Haymona te mu zadao zadatak da provjeri možemo li ja, Leonard Ellerbe (izvršni predsjednik Mayweather Promotionsa), Richard Schaefer (izvršni predsjednik Golden Boy Promotionsa) i još nekolicina mojih prijatelja milijardera kupiti Clipperse. Nadam se da možemo. Ovo nije samo prazni govor. Mi to zaista želimo " kaže Floyd Mayweather Junior koji u subotu boksuje protiv Marcosa Rene Maidane.

Sam Floyd izuzetno dobro poznaje Donalda Sterlinga i kaže kako je gazda Clippersa ocrnjen u medijima. Nemam ništa negativno reći o tom čovjeku,  Uvijek me tretirao s maksimalnim poštovanjem i uvijek me pozivao na utakmice. Govorio mi je "Floyd, dođi na utakmicu i sjedi pored mene i moje supruge"  zaključio je Floyd Mayweather Jr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti