Francuzi objavili 12 igrača za SP

Vincent Collet odlučio

Francuzi objavili 12 igrača za SP

Nakon današnjeg poraza od selekcije Srbije košarkaški savez Francuske objavio je konačni roster od 12 igrača koji će nositi dres Tricolora na Mundobasketu.

Albicy, Batum, De Colo, Fournier, Gobert, Labeyrie, Lacombe, Lessort, M'Baye, Ntilikina i Poirier branit će boje Francuske na SP koja ponovo ima i tim i aspiracije na visoki plasman. 

Theo Maledon i Elie Okobo koji je u sastav upao nakon ozljede Heuertela otpali su s Colletovog spiska. Francuzi se nalaze u grupi G s Jordanom, Njemačkom i Dominikanskom Republlikom u kojoj su veliki favoriti. 

Top Komentari

adis_D11
A lover here?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi