Frank Elegar u Tofasu
Robusni centar iz Bronxa opet će zaigrati u timu koji se natječe u Eurocupu.

Najbolje partije pružao u dresu Lokomotiv Kubana

Frank Elegar u Tofasu

Američki centar Frank Elegar koji također ima državljanstvo Djevičanskih Otoka te povremeno nastupa za tu reprezentaciju potpisao je ugovor do kraja sezone s turskim klubom Tofasom iz Burse.

Ovaj snažni centar dolazi iz također turskog kluba Afyona i pojačat će nekadašnjeg prvaka Turske na unutarnjim pozicijama. Elegar će od velike koristi biti Tofasu i u Eurocupu u kojem turskom timu nedostaje jedna pobjeda za ovjeru nastupa u Top 16 momčadi ovog natjecanja.

Elegarov prvi europski klub bio je njemački Eisbaren a ovaj košarkaš je napravio prilično dobru karijeru zaigravši kasnije izmađu ostalih i za Maroussi, Vichy, Kalev, Emporio Armani, Enisey te Lokomotiv Kuban u kojem je igrao ostvarivao jako zapažene partije upravo u Eurocupu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi