Trener Vogošće nakon meča

Frljak: Zasluženo smo izgubili

Košarkaši Vogošće poraženi su danas na domaćem parketu od Bosne Royal sa 80:75 u okviru Premijer lige BiH.

Iako je Vogošća igrala sjajnu košarku prve tri četvrtine, na kraju se ipak morala pomiriti sa porazom. Njihov trener Hamdo Frljak je nakon meča bio veoma nezadovoljan posljednjom dionicom.

"Jednostavno ne možemo da završimo utakmicu na način na koji želimo da završimo. Danas je baš pravi pokazatelj toga bio. Imali smo veliku priliku. Tri četvrtine smo imali prednost, a u posljednjoj dionici smo individualno griješili i zasluženo smo izgubli. Izanalizirat ćemo ko treba ostati, a ko otići. Već sam rekao da imamo problem sa kratkom klupom. Probat ćemo u pauzi to da riješimo", rekao je Frljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti