Fuenlabradi preokret protiv Unicaje

Endesa liga, 15. kolo

Fuenlabradi preokret protiv Unicaje

Utakmica između Fuenlabrade i Unicaje (80:78) bila je prva utakmica 15. kola Endesa lige. Veoma uzbudljiv meč u dvorani Fernando Martin odigran je pred 5 091. gledaocem.

Iako su prije zadnje četvrtine bili u zaostatku od tri poena, igrači Fuenlabrade su uspjeli napraviti preokret i pobjediti petoplasiranu ekipu španjolskog prvenstva.

Barton je postigao 21, Kirk 13 i Sanchez 13 poena u pobjedi svog tima. U sastavu poraženih najbolji je bio Freeland sa 21. poenom i 10 skokova. Žorić je pogodio za 12 i Valters za 11 poena. Sinanović za 2:26 minuta na terenu nije uspio uisati brojke u svoju statistiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.