Garbajosa potpisao za Real

ACB liga

Garbajosa potpisao za Real

Real Madrid je nastavio sa dovođenjem pojačanja za narednu sezonu. Novo ime u rosteru Etorea Messine je Jorge Garbajosa. Nakon što je uspješno prošao ljekarski pregled, Garbajosa je potpisao dvogodišnji ugovor s kraljevskim klubom.

Ljekarski pregled je bio samo formalnost, s obzirom da je Garbajosa u punoj fizičkoj spremnosti, ali procedura se morala ispoštovati, objavili su izt madridskog kluba. 

Iz Reala su najavili da su u završnoj fazi kad su pojačanja u pitanju. Real se nalazi pred potpisom ugovora s bekom Pablom Prigioniem, a do kraja prijelaznog roka moguće je da se potpiše još samo jedno krilo, ukoliko se na tržištu pojavi neko zanimljivo ime objavila je Marca.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.