Garnett: Kobe je ostavio trag u košarci i sportu općenito

Garnett hvalio bivšeg protivnika na parketu

Garnett: Kobe je ostavio trag u košarci i sportu općenito

Krilni centar Minnesota Timberwolvesa Kevin Garnnett odao je priznanje Kobeju Bryantu za sve što je uradio tokom karijere.

Legendarni Kobe je prije nekoliko dana najavio oproštaj od karijere, a Garnett smatra da on nije zadužio samo Lakerse.

"On je ostavio veliki trag u ovoj ligi. Ne toliko u Lakersima, koliko na druga dva mjesta - košarci i sportu uopšte", rekao je krilni centar Timberwolvesa koji je svojevremeno osvjio prsten sa Boston Celticima.

Bryant je također iskoristio priliku da prokomentariše godine u NBA  igrajući protiv Garnetta.

"Čini me se kao da smo jučer bili mladi. Prosto je nevjerovatno i ludo stajati u redu sa Garnettom nakon svih ovih godina", rekao je Kobe.

Njih dvojica su svojevremeno imali velike okršaje u finalima NBA lige kada je Garnett sa Paul Pierceom igrao za Boston Celtice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.