Garnett mora na operaciju koljena

Garnett mora na operaciju koljena

A. Beganović

Košarkaš čija je povreda možda i glavni uzrok poraza Boston Celticsa u polufinalu Istočne konferencije, Kevin Garnett, biće podvrgnut operativnom zahvatu. 

Garnett je tokom čitave sezone imao velikih problema sa povredom koljena, a u doigravanju kada je bio najpotrebniji svojoj momčadi, nije upisao niti jedan nastup.

Doktorski tim Celticsa odlučio je da se ovaj sjani košarkaš što prije nađe na operacijskom stolu.

Američki mediji prenose da će Garnettu biti izvađeni djelići kosti iz koljena, te da su iz Bostona uvjereni da će nakon operativnog zahvata u potpunosti spreman dočekati početak priprema za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti