Garnett tri sedmice van parketa

Garnett tri sedmice van parketa

Boston Celticsi su na tri sedmice ostali bez svog ponajboljeg igrača Kevina Garnetta, kojem je nakon doktorskih pretraga utvrđena povreda mišića.

Garnett se povrijedio u porazu svoje ekipe na gostovanju kod Utah Jazza u Salt Lake Cityu, a Bostonu će itekako nedostajati startni All star krilni centar u borbi za prvo mjesto na Istočnoj konferenciji uoči početka play-offa.

Međutim, statistika govori da Boston uglavnom pobjeđuje kada igra bez Garnetta?! U tri utakmice ove sezone koliko je propustio KG Boston je slavio sva tri puta, dok je prošle sezone Garnett propustio 11 susreta, od kojih su Celticsi dobili devet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.