Garnett: Živim i umrijet ću kao Celtic

Košarkaš Bostona ne želi biti razmijenjen

Garnett: Živim i umrijet ću kao Celtic

U zadnje vrijeme mnog se pričao odlasku Garnetta u redove Los Angeles Clippersa, gdje ga Vinny Del Negro očajno želi vidjeti. 

Pojavile su se informacije i da bi Garnett možda želio u Los Angeles obzirom da je njegov dom u Malibuu, te da je jako blizak prijatelj sa Chaunceyem Billupsom. 

 

Međutim Garnett na te priče nije reagovao baš najbolje. Na press konferenciji tokom All Star vikenda zvijezda Celticsa je rekla: 

 

"Ne neću napustiti Celticse. Zašto bih produžio svoj ostanak u NBA ligi samo da na kraju budem zamijenjen. Da li ćete me danas samo o tome pitati? To je ono o čemu želite razgovarati? Želite razgovarati o tradeu? Što se mene tiče, ja sam Celtic i kao takav ću živjeti i umrijeti." 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.