Gašić: Očekuje nas teška utakmica protiv Širokog
OKK Sloboda

Pred košarkaški derbi

Gašić: Očekuje nas teška utakmica protiv Širokog

Emir Dindić

Uoči košarkaškog derbija koji se igra u Mejdanu između Slobode i Širokog , danas u prostorijama Slobode održana je konferencija za štampu. Prisutnima su se obratili  predsjednik kluba Aid Berbić, trener Velimir Gašić i kapiten ekipe  Enes Latifagić.

Na početku press konferencije  predsjednik kluba Aid Berbić naglasio je kako derbiji sa Širokim uvijek donose posebnu čar.

"Susret između nas i Širokog uvijek je donosio posebnu čar.  Očekuje sutra dobru utakmicu na parketu našu pobjedu, a naravno povodom novogodišnjih praznika mi pripremamo par iznenađenja  našoj vjernoj publici" završio je predsjednik Berbić

Poslije toga trener ekipe Velimir Gašić obratio se medijima  pred duel sa Širokim

"Momci su jako dobro trenirali, očekuje nas jedna jako teška utakmica. Moraćemo biti skoncetrisati 40. minuta ako mislimo ostvariti pobjedu. Poznat je rivalitet između ovih klubova, i želimo na pravi način završiti godinu "

Kapiten Enes Latifagić također nije krio optimizam pred susret sa Širokim.

" Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, i ispravljamo svoje nedostatke u hodu. Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i podrže nas  na putu da ovu godinu završimo na pravi način"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije