Gasol: Volio bih igrati na SP iduće godine
Gasol vjeruje u nastup na SP iduće godine

Legendarni Španjolac ne posustaje

Gasol: Volio bih igrati na SP iduće godine

"Želio bih pomoći reprezenaciji na Svjetskom prventvu dogodine" - riječi su to legendarnog španjolskog centra Pau Gasola koji očito još nije zatvorio vrata nacionalnom timu.

"Volio bih pomoći reprezentaciji da se plasira na OI 2020 godine u Tokiju" - poručio je stariji od braće Gasol i dodao: "Prvo želim da imam dobru sezonu i da sve prođe onako kako treba da prođe. Tada ću imati punih 39 godina, ali moram priznati da jako volim biti dio nacionalnog tima, želio bih nastaviti kontinuitet nastupa. U fizički sam dobrom stanju i ako ovako ostane stvarno bih htio momcima pomoći da izborimo OI 2020 - poručio je neuništivi centar San Antonio Spursa koji će u budućnosti zasigurno naći svoje mjesto u springfieldskoj Kući slavnih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi