Gečevski pregovara sa Hemofarmom
Todor Gečevski u akciji

Zadarski kapiten napušta klub

Gečevski pregovara sa Hemofarmom

U proteklih nekoliko dana pojedini mediji u Hrvatskoj špekulišu sa odlaskom zadarske ikone, Todora Gečevskog u Hemofarm STADA.

Gečevski je kapiten Zadra i jedan je od najboljih igrača kluba u proteklim sezonama.

Ni Makedonski reprezentativac nije želio demantovati ovakve natpise posebno što je u nekoliko navrata isticao kako traži neki novi izazov. 

Takođe, teška finansijska situacija u Zadru sigurno će natjerati nekoliko igrača na odlazak, a kako sada stoje stvari među njima bi mogao biti Gečevski.
 
Makedonac je u karijeri nastupao za Kavadarce, Nikol Fert Gostivar, Air Avellino, Brandt Hagen i Zadar. Sa Zadrom je bio prvak Hrvatske 2005. i  2008. godine, a 2004. i 2005. je osvajao Kup.

Kao član selekcije Makedonije učestvovaće na “Eurobasketu 2009” koji se u septembru održava u Poljskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti