George Karl žali što Felton nije ostao u Denveru

Trener priliku dao Ty Lawsonu ispred Feltona

George Karl žali što Felton nije ostao u Denveru

Felton je u Denver došao u tradeu koji je u Veliku jabuku poslao Carmela Anthonyja, ali Lawson nije bio zadovoljan svojim statusom u klubu. 

Nakon što je George Karl dao poziciju prvog playa Tyu Lawsonu, Felton je tražio trade i potom je završio u Portlandu, da bi se ove sezone vratio u Knickse. Trener Nuggetsa žali što Felton nije ostao u Denveru.

 

"Volio bih da sam znao kako da se nosim sa tom situacijiom između Lawsona i Feltona, ali jedan dio mene je mislio da je to najbolje riješenje. Međutim Raymond je nakon što smo Lawsonu dali ulogu prvog playa želio trade, jer je mislio da negdje drugo može biti startni play," rekao je George Karl. 

 

Felton ove sezone igra odlično, a spremno je preuzeo ulogu lidera ekipe kada je Melo bio povrijeđen. prosječno igra 33 minute po utakmici, bilježi 16 poena i sedam asistencija i jedan je od igrača koji je najviše napredovao ove sezon

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.