Giannakopoulos žestoko kažnjen, ali opet se pojavio na utakmici
Foto: EPA

Uzalud su sve kazne

Giannakopoulos žestoko kažnjen, ali opet se pojavio na utakmici

Midhat Šljivak

Prvi čovjek grčkog Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos kažnjen je sa 120.000 eura zbog prisustva prvoj utakmici njegovog tima protiv Real Madrida u četvrtfinalu Eurolige.

Giannakopoulos je dobio zabranu prisustva utakmicama svog tima zbog sukoba sa rukovodstvom Eurolige, ali on nijednu odluku ove organizacije nije ispoštovao.

Čak je najavio napuštanje takmičenja u narednoj sezoni, a nakon dešavanja na prvoj utakmici protiv Reala, gdje je verbalno napao sudije, kažnjen je sa 120.000 eura, a zabrana dolaska je i dalje ostala na djelu.

Međutim, on se pojavio i na sinoćnjem drugom duelu. Euroliga je najavila nove sankcije i u narednom periodu će se se oglasiti oko dodatnih kazni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi