Giannis Antetokounmpo u ozbiljnoj kombinaciji s Dallas Mavericksima

Po tvrdnji poznatog novinara Briana Windhorsta

Giannis Antetokounmpo u ozbiljnoj kombinaciji s Dallas Mavericksima

Giannis Antetokounmpo odskora bi mogao zaigrati u dresu Dallas Mavericksa 

Dvostruki MVP NBA lige će krajem iduće sezone postati free agent ukoliko tijekom narednog perioda ne potpiše maksimalni ugovor s Bucksima.

"Mavericksi će biti među prvima u redu ukoliko se Giannis ne odluči na produženje ugovora s Bucksima" - rekao je poznati američki novinar Brian Windhorst u jednom od svojih podcasta.

"Mark Cuban i Mavericksi žele 'The Greak Freaku' ponuditi mogućnost igranja s Lukom Dončićem i Kristapsom Porzingisom. Sigurno je da u Dallasu neće biti spektakularnih potpisa, kao što neće dovoditi ozbiljnije košarkaše koji su free agenti. Mavericksi će čekati i osluškivati situaciju s Giannisom koji je zasigurno zainteresiran za mogućnost da zaigra s Lukom i Kristapsom. Ne bi trebalo čuditi ako Dallas bude iduća destinacija za Antetokounmpa" - kazao je Windhorst.

Top Komentari

epa
A sto nebi isao u LA posto mu je vec jedan brat tamo :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi