Giannis nema dilemu koga je u NBA ligi najteže čuvati

Čak ni njemu nije lako

Giannis nema dilemu koga je u NBA ligi najteže čuvati

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Giannis Antetokounmpo morao je odgovoriti na teško pitanje.

Novinari iz Sjedinjenih Američkih Država upitali su ga kojeg je igrača iz NBA lige najteže čuvati, a on ipak nije imao previše dilema.

"Najteži protvnik? Hmm... Dobro pitanje. Moram da kažem da je to James Harden", kazao je Giannis koji je proglašen za MVP-a u protekloj sezoni.

Zanimljivo, prije Giannisa MVP NBA lige bio je upravo Harden koji je i ove sezone igrao sjajnu košarku prije nego što je NBA liga suspendovana.

Za sada niko ne zna da li ćemo odgledati finiš srzone u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Sezona je prekinuta pred sami play off i rukovodstvo lige je u jako teškoj situaciji. Ipak, vjerovatno će se sačekati još nekoliko sedmica prije nego što bude donijeta eventualno neka odluka.

Za sada postoji nekoliko opcija za spas sezone, ali o svemu je još rano pričati pošto je Covid-19 tek počeo da hara SAD-om.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi