Ginobili i u 39. godini sjajno zakucava
Foto: Screenshot

Besmrtni Manu

Ginobili i u 39. godini sjajno zakucava

Houston Rocketsi vode na poluvremenu pete utakmice play-off serije protiv San Antonio Spursa sa 60:58. Teksaške ekipe, uz duel Bostona i Washingtona, igraju najzanimljiviju seriju u dosadašnjem toku play-offa, a važnost ovog sureta za obje ekipe, s obzirom da je trenutno 2-2 u seriji, može se vidjeti u svakoj akciji.

Spursi i Rocketsi vode "rovosku" borbu, te ni jedna ekipa nije uspjela ostvariti osjetniju prednost u dosadašnjem toku utakmice. 

Prvo ime dosadašnjeg dijela susreta je sigurno bek Houstona James Harden, koji već na poluvremenu ima 23 poena, dok je u ekipi Spursa najraspoloženiji Leonard sa 12. 

Ipak, i iskusni 39-godišnji Ginobili je još uvijek u stanju pomoći ekipu San Anotnija. 

Argentinac je dvije minute prije kraja poluvremena uspio sjajno zakucati i podići publiku u AT&T Areni na noge, te na taj način pokazati da je i u poznim igračkim godinama još uvijek u zavidnoj fizičkoj formi.


Ginobili zakucavanje by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi