Giriček se vratio u Cibonu

Giriček se vratio u Cibonu

Samo je trebao javno reći da se želi vratiti i nova uprava Cibone je krenula u akciju. Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u posljednjih dvadeset godina vratio se u voljeni klub.

Novi predsjednik kluba Ivica Lovrić stigao je u Cibonu s velikim oduševljenjem. Podijelio je jedan dio plata igračima i uposlenicima kluba, izmirio je dugove za struju, podijelio je čak i Božićnice igračima.

Pored toga javno je obećao i pojačanja, ali ga niko nije ozbiljno shvatio. Do danas. Lovrić je doveo Gordana Giričeka koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

Prvi trening će Gira obaviti već u nedjelju, a debi bi mogao imati protiv Partizana u utorak u okviru NLB lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.