Glen Davis na operaciji
Još nije poznato koliko će Big Baby pauzirati

Boston oslabljen na početku sezone

Glen Davis na operaciji

Boston Celticsi će na početku nove sezone biti oslabljeni neigranjem krilnog centra Glena Davisa koji je jučer obavio operaciju prsta kojeg je slomio u igranju sa svojim prijateljem.

Iz Bostona su pokušali prvo sakriti informaciju zbog atmosfere u timu jer je Davis povredu zaradio na bizaran način u igri hrvanja sa jednim svojim prijateljem.

Nakon što je informacija procurila u javnost iz Bostona su objavili kako je tačna, kao i da će Davis biti kažnjen od strane kluba, jer ono što je radio nije propisano njegovim ugovorom.

Glen Davis je prije dvije godine u šampionskom timu bio jedan od igrača koji su u igru ulazili s klupe, ali se prošle sezone zbog povrede Kevina Garneta ustalio u petorci i imao odličnu statistiku od 15,8 poena, dok je sezonu ranije kao rezervista imao 7 poena po susretu.

Na kraju prošle sezone je postao slobodan igrač, ali je produžio ugovor na još dvije sezone vrijedan 6 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.