Glenn Davis pred potpisom za Zadar?

"Big Baby" Davis imao je solidnu NBA karijeru

Glenn Davis pred potpisom za Zadar?

Glenn "Big Baby" Davis poznata je NBA faca. Ovaj košarkaš koji je 2007 godine debitirao u Celticsima samo godinu dana kasnije imao je priliku da kao član ove franšize osvoji NBA naslov, a njegova uloga rezervnog krilnog centra nije bila nimalo nezanemariva.

Radi se o košarkašu fine tehnike, no momku koji nije uzalud dobio nadimak "Big Baby". Tijekom cijele NBA karijere Davis se borio s viškom kilograma koje je u trenutcima svoje najbolje forme koristio kao veliku prednost nad svojim čuvarima.

Davis je u NBA ligi igrao još za Orlando u kojem je ostvario i najbolji prosjek koševa u karijeri (15,1 u sezoni 2012/13) te za L.A. Clipperse. Od 2015 godine nije nastupao u NBA niti igrao previše ozbiljnu košarku, a imao je i dosta privatnih problema,  no njegov agent objavio je da su on i njegov štićenik u pregovorima sa KK Zadar.

Hoće li doći do suradnje između Davisa i Zadrana vidjet ćemo, a sigurni smo kako bi Davisov potpis za ovog ABA ligaša zasigurno podigao broj gledatelja u dvoranama ABA ligaša, jer unatoč svemu, Glenn Davis je uistinu sjajan košarkaš i poznato NBA ime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi