Golijanin: Favoriti smo, očekujem pobjedu

Jasne namjere pred sutrašnji meč

Golijanin: Favoriti smo, očekujem pobjedu

S. Mlaćo

KK Gradina je veliki favorit u sutrašnjem meču A-1 lige protiv KK Burch.

Sarajlije nakon osam kola imaju skor 1-7, a prvu pobjedu upisali su tek u prošlom kolu. U redovima Gradine ipak ne žele podcijeniti svog rivala.

"U subotu nas očekuje utakmica protiv neugodne i mlade ekipe Burcha. Ekipa se sprema kao i za svaku utakmicu, radimo punom parom da prvi dio sezone okončamo kao prvoplasirani. I ovu utakmicu smo oslabljeni neigranjem startnog playa Dine Radića. Bez obzira na sve u Sarajevo idemo kao favoriti te očekujem da pobjeda i ovaj put nece doći u pitanje", istakao je član KK Gradina Zlatko Golijanin.

Meč između Burcha i Gradina igra se sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi